Dacia a prezentat imagini oficiale cu noul Sandero și Sandero Stepway (FOTO)

Autor: , in Auto / 7 septembrie, 2020, 17:38

Dacia a venit cu primele imagini oficiale ale noilor generații de Logan și Sandero. E vorba de trei noi modele, pe care o să le vedem pe piață anul viitor, cel mai probabil. De departe, însă, se observă o schimbare de design, iar Sandero Stepway e unul dintre modelele de urmărit, notează playtech.ro.

Dacia uimește la început de toamnă și prezintă cele trei noi modele – Logan 3, Sandero 3 și Sandero Stepway 3. Sunt modele care surprind plăcut, din moment ce constructorul autohton dă semne că vrea să iasă din zona conservatoare și să abordeze mai îndrăzneț designul modelelor produse.

Se observă, de fapt, și trecerea la versiunea low-cost a platformei CMF-B, unde se face Clio și unde vor fi produse și noile modele.

Dacia uimește plăcut: cum arată Sandero și Sandero Stepway

Producătorul de la Mioveni a publicat primele imagini oficiale cu noile modele, urmând ca detaliile complete să fie prezentate în 29 septembrie. Dar se poate observa, clar, faptul că noile modele sunt mult mai moderne, iar liniile nu mai sunt așa de conservatoare pe cum te-a obișnuit Dacia.

Modelele constructorului de la Mioveni propun forme ceva mai rotunjite, iar în partea frontală, constructorul propune spoilere modificate, prize de aer restilizate și lumini de ceață cu accesorii noi. Iar modelele arată bine și din față.

Ai în grila frontală elemente cromate și noile faruri cu LED (blocurile optice vin sub forma literei Y) completează aspectul gândit de designerii Dacia. Totodată, capota modelelor Dacia a fost și ea restilizată, iar în cazul lui Sandero Stepway propune două nervuri generoase.

În cazul lui Sandero și Sandero Stepway, pentru partea din spate, designerii au pregătit spoilere noi, dar și aripi evazate ale căror linii sunt unite cu stopurile și se continuă pe hayon.

Noul Sandero pare robust, poți observa că parbrizul e mai înclinat, iar pavilionul e înclinat ușor spre spate. Garda la sol nu s-a modificat, dar totuși, modelul pare un pic mai bine înfipt, mai așezat pe șosea.

Pe de altă parte, Sandero Stepway e clar mai înalt, garda la sol a fost ridicată și pare perfect pentru evadare în natură. Noul Sandero Stepway beneficiază de o capotă a motorului cu bosaje proeminente, denumirea modelului fiind vizibilă sub forma unei monograme cromate amplasate în partea de jos a calendarului.

Dacia Sandero Sandero Stepway versiuni noi

Pentru interior, constructorul de la Mioveni ar urma să introducă un ecran tactil de dimensiuni mai mari, în timp ce butoanele pentru controlul sistemului de aer condiționat va fi preluat de la actualul Duster. Totodată, Dacia ar urma să introducă și tehnologii noi de siguranță precum frânarea automată de urgență sau detectarea mașinilor aflate în unghiul mort.

Cât despre motorizare, noile modele Sandero și Sandero Stepway ar urma să preia motoarele disponibile în acest moment pe Renault Clio, cu excepția unităților de top (1.33 litri benzină de 130 CP și 1.5 litri diesel de 115 CP).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X