Foto: FMF

Republica Moldova a înregistrat o înfrângere în cel de-al doilea meci din faza grupelor Ligii Națiunilor la fotbal. Tricolorii au pierdut, scor 1-0, cu Slovenia.

Unicul gol al partiei a fost marcat de Damjan Bohar în minutul 28.

Meciul s-a desfășurat fără spectatori.

Iată declarațiile jucătorilor și ale antrenorului Engin Firat:

„Consider că meciul poate fi împărțit în două părți: prima și a doua repriză. În prima parte a jocului nu am fost destul de agresivi și nu înțeleg din ce cauză. Cu astfel de joc i-am făcut viață ușoară Sloveniei, care a controlat balonul. Slovenia nu este echipa, care poate să treacă ușor de o apărare compactă, însă dacă faci atâtea greșeli, atunci vei lua gol, ceea ce s-a întâmplat în această seară. Și din nou am încasat un gol prea ușor, dar asta e fotbalul. Fotbalul nu e ca baschetul, unde sunt pauze în joc și poți vorbi cu jucătorii. Am vorbit de-abia în pauză, am făcut unele schimbări și băieții au demonstrat caracter în mitanul secund și am dominat repriza a doua, iar în ultimele 20 de minute am văzut că Slovenia joacă doar pentru trecerea timpului, a declarat antrenorul Engin Firat.

„Antrenorul adversarei intenționa să schimbe un mijlocaș defensiv, dar a fost nevoit să schimbe un atacant, care s-a accidentat.

Nu sunt mulțumit de felul cum am jucat în prima repriză și astfel i-am făcut Sloveniei o viață ușoară, dar mi-a plăcut cum băieții s-au prezentat în partea a doua a jocului”, a adăugat el.

Amintim că prima partidă din faza grupelor, împotriva fotbaliștilor din Kosovo, s-a încheiat cu scorul de 1-1. Astfel, moldovenii au acumulat un punct după două partide.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here