Kremlinul anunță că „Linia directă” cu Putin din acest an nu va mai avea loc

Autor: , in Externe / 9 septembrie, 2020, 17:43

Preşedintele rus Vladimir Putin nu va mai organiza anul acesta conferinţa sa anuală de întrebări şi răspunsuri cu cetăţenii, un format amintind de marile show-uri televizate, întrucât a găzduit deja evenimente televizate similare în ultimele luni.

În cursul celor 20 de ani de când se află la putere, fie ca preşedinte, fie ca premier, Putin a organizat de 17 ori până acum această sesiune – intitulată „Linie directă cu Vladimir Putin”- în care răspundea în direct la întrebările cetăţenilor ruşi.

Acest format le permitea cetăţenilor ruşi să sune în studioul de televiziune care găzduia conferinţa şi să-i pună întrebări. Emisiunea dura de obicei câteva ore şi se concentra pe probleme interne, precum sistemul de sănătate, economia, infrastructura etc.

„Preşedintele rus ţine o linie directă de câteva luni deja. De aceea organizarea unei ‘Linii directe’ anul acesta în formatul tradiţional ar fi prea mult”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Agerpres.

Dmitri Peskov a menționat că Vladimir Putin intenţionează în continuare să organizeze conferinţa sa de presă anuală în decembrie, la care de regulă participă reprezentanţi ai mass-media locale şi străine, care să includă şi apeluri telefonice de la cetăţeni în direct.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X