Doliu în Poliția Națională. Un ofițer din cadrul IP Briceni a fost răpus de COVID-19, lăsând în urmă doi copii minori

Autor: , in Actualitate / Social / 11 septembrie, 2020, 11:50 Etichete: , , ,

Poliția Națională este în doliu. Un ofițer de 36 de ani din cadrul Inspectoratului de Poliție Briceni, a decedat ieri seara din cauza complicațiilor provocate de virusul COVID-19.

Polițistul a fost internat la data de 29 august în spitalul raional Bălți în stare gravă, fiind diagnosticat cu pneumonie bilaterală, iar după câteva teste efectuate, a fost testat pozitiv la COVID-19.

Anunțul a fost făcut de către Inspectoratul General de Poliție, care a transmis un mesaj de condoleanțe familiei ofițerului:

„Cu profund regret anunțăm decesul colegului nostru, în vârstă de doar 36 de ani, ofițer superior de sector din cadrul Inspectoratului de Poliție Briceni, care a decedat ieri seara, fiind confirmat pozitiv cu coronavirus. Colegul nostru avea o activitate de peste 12 de ani, era căsătorit și avea doi copii minori. Suntem alături de familia îndoliată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și compasiune”.

IGP menționează că acesta este al patrulea deces în rândul polițiștilor infectați cu COVID-19.

De la începutul pandemiei, 867 de colaboratori ai MAI s-au infectat cu noul coronavirus. Dintre aceștia, 725 s-au însănătoșit și au revenit la muncă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *