Poliția investighează organizarea nunții fiului premierului. Voicu: „A fost apelat serviciul 112. S-a anunțat despre nuntă și că sunt mai mult de 50 de persoane”

Autor: , in Actualitate / Politic / 15 septembrie, 2020, 09:22

Oamenii legii au inițiat o anchetă pe cazul nunții unuia dintre fiii premierului, organizate la 28 august curent la Vinăria Poiana. Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, susține că ancheta a fost inițiată după ce cazul a fost raportat la serviciul 112, iar prim-ministrul Ion Chicu i-a spus acestuia să întreprindă „măsuri conform legislației în vigoare”.

„Indiferent că este vorba de premier sau altcineva, noi toți trebuie să fim egali în fața legii. Acest caz a fost mediatizat, dar s-a încercat a fi politizat. Trebuie să înțelegem că prim-ministrul este o persoană protejată și atunci când cineva își dorește să intre în viața lui personală, asta nu se permite. Însă a fost apelat serviciul 112 de către persoane care au anunțat că are loc o nuntă și sunt mai mult de 50 de persoane. Noi am înregistrat acest caz. El se află în examinare. Am discutat cu administratorul localului, cu chelnerii, bucătarii. Desfășurăm ancheta”, a declarat Pavel Voicu în cadrul emisiunii UNInterviu.

Întrebat dacă a discutat despre acest caz cu premierul, Voicu a confirmat că o astfel de discuție a avut, iar Chicu i-ar fi spus să întreprindă măsuri conform legislației în vigoare.

„Mi-a spus că dacă vor fi abateri, să îl informăm”, a adăugat ministrul de Interne.

Și Procuratura Generală a fost sesizată pe marginea acestei nunți, organizate în plină pandemie de COVID-19. La începutul lunii septembrie, procuratura generală, Alexandr Stoianoglo, spunea că procurorii au recepționat câteva sesizări, pe care urmează să le examineze în curând.

Premierul Ion Chicu a recunoscut că la data de 28 august a avut loc un eveniment la Vinăria Poiana, la care a fost prezent, însă a refuzat să spună că a fost organizată nunta unuia dintre feciorilor săi. Acesta spune că a fost „o masă de sărbătoare”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X