Cum pot fi rambursați banii. O companie a suspendat zborurile comerciale către și dinspre Republica Moldova și Israel, timp de o lună

Autor: , in Social / 16 septembrie, 2020, 21:28

Compania TAROM a decis suspendarea curselor comerciale până la data de 15 octombrie 2020 inclusiv, către și dinspre Republica Moldova și Israel.

Potrivit B1, decizia vine ca urmare a deciziei autorităților din România de a prelungi starea de alertă cu încă 30 de zile, până pe 15 octombrie 2020.

Potrivit companiei aeriene, biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate. Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor.

De la aceste restricții sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenție solicitate de către autorități, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar și zborurile de repatriere (chartere speciale).

Israelul, prima ţară din lume care revine la starea de urgenţă

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anunțat, duminică, că guvernul va închide Israelul, Cisiordania și Fâșia Gaza pentru o perioadă de trei săptămâni, pentru a încetini evoluția virusului COVID-19, în contextul în care numărul cazurilor de coronavirus a sărit de 4000 pe zi, pentru două zile la rând.

Şcolile şi afacerile se închid, excepţie făcând doar supermarketurile şi farmaciile, iar restaurantele pot fi deschise doar în regim de livrare.

După această primă fază, se mai plănuiesc alte două etape, dar cu relaxări graduale, bazate pe trendul infectărilor.

Șeful forţei de lucru împotriva pandemiei, Ronni Gamzu, anunța încă de săptămâna trecută măsurile parțiale de carantină în Israel, catalogând situația drept un „moment crucial” al țării.

„Vă rog, fără nunţi acum, fără reuniuni de masă…nicăieri. Sunt oraşe în Israel care vor fi plasate în carantină şi închise, în următoarele săptămâni, care se vor confrunta cu dificultăţi economice, sociale şi personale”, a spus Gamzu.

Republica Moldova se confruntă cu un număr crescut de elevi confirmați cu noul coronavirus, la doar două săptămâni de la începerea noului an școlar.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X