Ministerul Finanțelor/Facebook

Angela Voronin, secretara de stat a Ministerului Finanțelor a decedat. Anunțul a fost plasat pe pagina de Facebook a instituției, însoțit de un mesaj de condoleanțe familiei funcționarei.

„Cu profundă tristețe, anunțăm că s-a stins din viață distinsa noastră Colegă, doamna Angela Voronin, Secretar de stat al Ministerului Finanțelor”, a anunțat colectivul Ministerului Finanțelor.

În mesaj se menționează că Angela Voronin „și-a dedicat toată viața profesională sistemului finanțelor publice, contribuind decisiv la asigurarea funcționalității sectorului bugetar al Țării”.

După absolvirea Facultății de Științe Economice a Universității de Stat din Moldova în anul 1985, Angela Voronin și-a început activitatea profesională în cadrul Direcției generale finanțe a Consiliului municipiului Chișinău. Începând cu anul 2000, a activat în cadrul Ministerului Finanțelor, Direcția Trezoreria de Stat.

Pentru munca îndelungată și prodigioasă, contribuție substanțială la fortificarea sistemului financiar al țării, Angela Voronin a fost decorată cu înalte distincții de stat precum „Meritul Civic” și „Gloria Muncii”.

„Doamna Angela Voronin a fost și va rămâne pentru noi toți un exemplu de onestitate, corectitudine și profesionalism, cu care ne vom mândri mereu. Din numele colectivului Ministerului Finanțelor, transmitem condoleanțe și compasiune familiei îndurerate în aceste momente de mare tristețe”, se mai arată în mesajul colectivului Ministerului Finanțelor.

Angela Voronin a fost numită în funcția de secretar la Ministerul Finanțelor la data de 20 noiembrie, 2019, prin Dispoziția Guvernului Republicii Moldova.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here