Ministrul Educației despre veceul inaugurat de socialiști: „Este strigător la cer. Cât de cinic trebuie să fii?”

Autor: , in Actualitate / Uncategorized / 17 septembrie, 2020, 23:13

Socialiștii, care au inaugurat veceul din satul Hiliuți, raionul Râșcani, riscă să fie sancționați contravențional. În cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune, ministrul Educației, Igor Șarov, a declarat că a sesizat în acest sens Agenția Națională pentru Sănătate Publică. Șarov s-a arătat extrem de revoltat de acest caz, inclusiv de faptul că acțiunea a implicat și elevii.  

”Cât de cinic trebuie să fii, atunci când pui o panglică roșie pe care o țin doi copii și stau patru persoane și se înghesuie la ușă. Cine primul va tăia aceasta este o sfidare. Ce facem noi?! Veceul este un muzeu sau este altceva?!. Am făcut o sesizare la Agenția Sănătate Publică prin care care am solicitat pedepsirea contravențională. Este revoltător ceea ce se întâmplă și eu nu pot găsi nicio explicație. Chiar dacă anumite explicații vor fi, nu știu de ce gen ar putea fi acestea. Este strigător la cer ”, a declarat ministrul Educației.

Totodată, autoritățile de la Educație au decis să interzică organizarea manifestațiilor, care n-au legătură cu procesul educațional, în școlile din țară, după ce socialiștii s-au lăudat cu inaugurarea veceului gimnaziului din satul Hiliuți, raionul Râșcani.

La inaugurarea veceului gimnaziului din nordul țării au participat primarului satului Hiliuți, președintele raionului Râșcani Vasile Secrieru și deputatul socialist Vladimir Mizdrenco.

Fotografiile în care aceștia taie panglica roșie la intrarea grupului sanitar au fost făcute publice de către președintele raionului Râșcani.

Vasile Secrieru le-a plasat pe pagina sa de facebook.

Mai târziu, însă când pozele au fost distribuite masiv în mediul online, acestea au dispărut de pe pagina de facebook a funcționarului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X