Nadejda Plăcintă
PLDM

Nadejda Plăcintă nu are și nu a avut vreodată calitatea de membru PLDM, pe care să o fi dobândit după procedurile statutare și nu poate renunța acum la o calitate ce nu i-a fost atribuită – aceasta este reacția Partidului Liberal Democrat, după anunțul de părăsire a formațiunii a președintei Organizației de Femei. 

„Cetățeanca Nadejda Plăcintă lansează acuzații nefondate la adresa Partidului Liberal Democrat și declară că renunță la funcțiile pe care le-ar deține în partid. În legătură cu aceasta, se impun câteva precizări: 

Unu. Nadejda Plăcintă nu are și nu a avut vreodată calitatea de membru PLDM, pe care să o fi dobândit după procedurile statutare. Respectiv, nu poate renunța acum la o calitate ce nu i-a fost atribuită.

Doi. După Congresul IX din 16 august 2020, autoarea respectivelor acuzații nefondate nu s-a regăsit în vreo funcție de conducere în partid. Respectiv, ea nu poate acum să renunțe la funcții pe care nu le deține.

Trei. Ca să poți aprecia gradul de democrație internă a unui partid, trebuie să fii parte a acestui partid și să participi la activitățile lui, fie ca membru de rând, fie ca reprezentant al organelor sale de conducere. După ultimul congres, Nadejda Plăcintă nu a formulat critici la adresa partidului, nu a trecut pragul sediului central și nu a participat la vreo ședință a vreunui organ de conducere al PLDM”, se arată într-un comunicat publicat de partid. 

Reprezentanții PLDM susțin că „judecățile” Nadejdei Plăcintă despre nivelul de democrație și constructivism în partid sunt „subiective și eronate”. 

Amintim că astăzi, Nadejda Plăcintă a anunțat pe o rețea de socializare că renunță la funcția de președintă a Organizației de Femei a PLDM, secretară internațională a PLDM, cât și cea de membră a partidului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here