Foto simbol

Spărgea locuințele în care proprietarii lipseau de ceva timp de acasă, apoi fura toate lucrurile de preț. Este vorba de un bărbat, de 42 de ani, din Chișinău, care a fost arestat, pentru că ar fi comis trei furturi, iar paguba adusă depășește suma de 225 de mii de lei. Potrivit poliției, individul pătrundea în interior prin culegere de chei, după ce supraveghea timp de câteva zile apartamentele și se asigură că nimeni nu se află în ele. 

Prima spargere a fost dată la sfârșitul lunii iunie într-un apartament situat pe șoseaua Muncești din sectorul Botanica. Acolo, individul a sustras mai multe bijuterii din aur, dar și bani. Proprietara, de 62 de ani, estimează o pagubă de peste 225.840 de lei.

Al doilea furt a fost comis o luna mai târziu pe strada Independenței. În acest caz, bărbatul a furat bijuterii, de aproape șase mii de lei.

Ultimul caz a fost înregistrat la începutul acestei luni. Atunci, bărbatul a adus prejudicii de peste trei mii de lei, după ce a spart locuința.

Acțiunile învinuitului au fost surprinse de camerele video instalate în blocurile de locuit.

Audiat de către oamenii legii, acesta și-a recunoscut vina. Iar în timpul perchezițiilor efectuate la domiciliul său, forțele de ordine au depistat o parte dintre bunurile furate.

Totodată, au fost găsite și instrumentele cu care acesta dădea spargerile: chei, șurubelnițe, dar și mănuși.

Bărbatul s-a ales cu  un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Iar dacă vinovăția sa va fi demonstrată, el riscă până la zece ani de pușcărie pentru furturi în proporții deosebit de mari.

 

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here