Doar o singură persoană va fi amendată în cazul inaugurării veceului gimnaziului din satul Hiliuți, raionul Râșcani. Cine e aceasta

Autor: , in Actualitate / 22 septembrie, 2020, 11:44

Deși la inaugurarea veceului școlii din satul Hiliuți, raionul Râșcani au participat mai multe persoane, numai șefa gimnaziului, Ana Matei, s-a ales cu un proces verbal, pentru că ar fi organizat evenimentul cu încălcarea măsurilor anti-COVID-19. Informația a fost oferită pentru Cotidianul.md de către șeful Centrului de Sănătate Publică Bălți, Veaceslav Chislari. Directorul CSP, însă nu a putut să spună valoarea amenzii, precizând că mărimea sancțiunii va fi stabilită în după-amiaza zilei de astăzi. 

Veaceslav Chislari mai afirmă că celelalte persoane n-au fost implicate în partea organizatorică a acțiunii. Este vorba de președintele raionului Râșcani, Vasile Secrieru, deputatul socialist, Vladimir Mizdrenco, dar și primarul satului Hiliuți, Alexandru Sandu.

După ce socialiștii s-au lăudat cu inaugurarea veceului, Ministerul Educației a decis să interzică organizarea manifestațiilor, care n-au legătură cu procesul educațional, în școlile din țară.

Fotografiile în care cele patru persoane taie panglica roșie la intrarea grupului sanitar au fost făcute publice săptămâna trecută de către președintele raionului Râșcani, Vasile Secrieru.

Funcționarul le-a plasat pe pagina sa de facebook.

Mai târziu, însă când pozele au fost distribuite masiv în mediul online, acestea au dispărut de pe pagina de facebook a lui Vasile Secrieru.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X