(UPTADE) Dezmăț cu arme, cuțite și băutură într-o stație PECO din raionul Sângerei. Poliția a venit cu detalii, după ce site-ul Cotidianul.md a făcut public cazul

Autor: , in Actualitate / 22 septembrie, 2020, 10:53

După ce site-ul Cotidianul.md a făcut publice imaginele video în care trei indivizi înarmați au făcut cumpărături la o stație PECO din satul Rădoaia, raionul Sângerei, apoi au adormit cu tot cu arme la terasa benzinăriei, oamenii legii anunță că au identificat suspecții. Acești sunt locuitori ai raionului Sângerei și figurează într-o procedură contravențională pentru procurarea, păstrarea, purtarea sau folosirea ilegală a armelor neletale.

Scenele parcă desprinse din filmele de acțiune au avut loc în noaptea de 13 spre 14 septembrie, fiind surprinse de camerele de supraveghere atât in interiorul, cât și din exteriorul stației PECO. Imaginile video au fost expediate pe adresa site-ului Cotidianul.md de către cititori.

Din imagini se vede cum trei indivizi cumpără mai multe sticle de băuturi alcoolice in benzinărie, deși era trecut de 23:00, iar comerțul băuturilor în Republica Moldova este interzis la această oră.

La un moment dat, unul dintre ei scoate o armă în direcția camerei video. Mai mult, acest lucru pare sa-l amuze. Totodată, bărbatul de alături avea un cuțit pe care îl purta nestingherit.

Ulterior, indivizii, care abia se țineau pe picioare, au ieșit la terasa amenajată la benzinărie, unde au consumat băuturi alcoolice.

Potrivit poliției, indivizii au venit noaptea cu o motocicletă la stația PECO și au plecat dimineață de acolo. Nu este clar deocamdată de ce angajații benzinării n-au alertat în ziua respectivă poliția, ci au făcut-o abia ieri dimineață.

Potrivit ofițerului de presă al IP Sângerei, Ina Moscaliuc, sesizarea a fost făcută de operatorul stației PECO.

Asta deși, anterior, șeful Inspectoratului de Poliție Sângerei, Sergiu Vatrici, a declarat pentru Cotidianul.md că forțele de ordine au fost sesizate în data de 19 septembrie de către un bărbat. Sergiu Vatrici a ținut să precizeze că acesta nu este angajatul benzinăriei.

Vatrici a refuzat să ofere alte detalii, precizând ca va reveni ulterior cu informații.

Contactat de Cotidianul.MD, șeful Procuraturii Sângerei, Ion Roșca, a declarat ca nu știe nimic despre acest caz.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X