Mihail Aizin, alias „Kitaeţ”, decorat recent de Dodon cu Gloria Muncii, a fost diagnosticat cu COVID-19

Autor: , in Actualitate / Social / 24 septembrie, 2020, 15:40 Etichete: ,

Mihail Aizin, alias Kitaeț și considerat unul dintre liderii unei organizații criminale în anii 90, care pe data de 18 septembrie a fost decorat cu ordinul „Gloria Muncii” de către președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost internat ieri, 23 septembrie, în Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” fiind confirmat pozitiv cu COVID-19.

Informația a fost confirmată pentru Cotidianul.md de către purtătoarea de cuvânt a instituției medicale, Marina Zibliuc, care ne-a comunicat că alte detalii nu ne poate oferi, făcând referire la datele cu caracter personal.

„Confirmăm că pacientul este internat la Spitalul Clinic Republican, însă alte date sau informații despre starea de sănătate nu le pot oferi. Acestea sunt cu caracter personal și se oferă doar rudelor de gradul I”, ne-a spus Zibliuc.

La acest subiect: După ce l-a decorat cu ordinul Gloria Muncii, Președinția susține că Igor Dodon nu-l cunoaște pe fostul lider interlop Mihail Aizin

Amintim că președintele Dodon l-a decorat pe Mihail Aizin cu ordinul „Gloria Muncii”. Ulterior, această informație a provocat discuții aprinse în societate și presa a scris despre faptul că Mihail Aizin, alias Kitaeț, era cunoscut în anii 90 ca lider al unui grup criminal organizat, și s-ar afla și în spatele unor atacuri raider.

În reacție, la 22 septembrie, Aizin a emisun comunicat de presă prin care anunță că „își rezervă dreptul de a solicita organelor competente protecția onoarei și demnității sale”.

Citește și: Prima reacție a lui Mihail Aizin, după criticile aduse pentru că a fost decorat de Igor Dodon cu Gloria Muncii

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X