„O serie întreagă de dezinformări și minciuni!” Prima reacție a lui Vlad Filat în urma acuzațiilor aduse de fostul său avocat, Igor Popa

Autor: , in Actualitate / Politic / 24 septembrie, 2020, 09:25 Etichete: ,

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat, a venit cu o primă reacție în urma acuzațiilor aduse de fostul său avocat, Igor Popa. Președintele liberal-democraților a calificat dezvăluirile ex-apărătorului său drept „dezinformări și minciuni”.

„După ce m-a vândut lui Plahotniuc și m-a băgat în pușcărie, așa numitul „avocat” Igor Popa, pus de același stăpân, a lansat o serie întreagă de dezinformări și minciuni! Deoarece nu sunt în Republica Moldova, iar acuzațiile aduse nu pot fi demontate printr-o postare, la revenire, vineri 25 Septembrie 2020, voi organiza o Conferință de presă în care voi demonta pe larg ticăloșeniile și minciunile aruncate în spațiul public de acest individ fără scrupule, care a încălcat orice limită morală și toate normele deontologice profesionale”, a scris Filat într-o postare pe Facebook.

Citește și: Mese cu prieteni în penitenciar și cadouri de Crăciun. Ex-avocatul lui Filat spune că fostul premier avea o înțelegere cu Plahotniuc în schimbul tăcerii

Vladimir Filat este cercetat acum de procurorii de la Frankfurt, pe numele lui fiind deschis un dosar pentru spălare de bani, sunt dezvăluirile făcute de fostul avocat al acestuia, Igor Popa. Mai mult, liderul PLDM ar avea și în Franța un dosar pentru spălare de bani unde „a reușit să-și construiască două vile pe malul lacului Geneva, lângă cele ale lui Plahotniuc”.

Declarațiile au fost făcute miercuri seara, 23 septembrie, în cadrul emisiunii Secretele Puterii de la Jurnal TV. Avocatul a mai declarat că Vlad Filat și Vlad Plahotniuc țin legătura și vorbesc la telefon până în ziua de astăzi.

Relațiile dintre Vlad Filat și Igor Popa sunt proaste încă din perioada în care liderul PLDM se afla în detenție. Filat l-a acuzat pe avocat că lucra împotriva sa, iar Popa a respins acuzațiile.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X