captură video

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, susține că șeful statului, Igor Dodon, s-a odihnit în august curent la o clinică privată austriacă de la Moscova. Sejurul de lux al președintelui ar fi costat circa 100 de mii de lei, afirmă liderului Partidului Nostru (PN). Acesta a publicat o înregistrare video în care ar fi înscenat un apel telefonic la clinica cu pricina și, dându-se drept deputatul democrat Eugeniu Nichiforciuc, ar fi aflat că un sejur la clinica respectivă, de felul celui pe care l-a achitat Igor Dodon și soția sa, costă circa 100 de mii de lei.

Potrivit lui Usatîi, este vorba de un sejur de o săptămână, scopul principal al acestuia fiind procedurile de detoxifiere a ficatului.

Liderul PN susține că Igor Dodon a ascuns faptul că a lăsat o sumă impresionantă la clinica moscovită și îl îndeamnă să demonstreze transparență pe acest caz și să prezinte facturile de plată.

Urmăriți, de la minutul 14:00, presupusa convorbire telefonică cu o angajată a clinicii din Rusia:

Potrivit lui Renato Usatâi, clinica este cunoscută printre bogații Federației Ruse, aceasta dispunând și de un hotel de cinci stele.

„Igor Dodon are un salariu de 19,000 de lei, dar a plătit peste 100 de mii de lei șapte zile în care s-a aflat acolo”, a spus primarul de Bălți.

Amintim că în una dintre edițiile vlogului Președintele Răspunde de la sfârșitul lunii august curent, Igor Dodon a anunțat că se află la un sanatoriu din Federația Rusă împreună cu soția sa.

Purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu, nu a răspuns la apelurile redacției pentru a ne confirma sau infirma declarațiile lui Renato Usatîi. Aceasta ne-a răspuns, ulterior, că Președinția nu comentează subiectul.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here