(VIDEO) „Doamne, apără-mă de așa avocat, că de procurori mă voi apăra și singur”. Vlad Filat susține o conferință de presă

Autor: , in Actualitate / Politic / 25 septembrie, 2020, 13:00 Etichete: ,

Liderul partidului Liberal Democrat (PLDM), Vlad Filat, a susținut vineri, 25 septembrie, o conferință de presă în legătură declarațiile fostului său avocat, Igor Popa, făcute miercuri la un post de televiziune. 

Doamne, apără-mă de așa avocat, că de procurori mă voi apăra și singur”. Așa și-a început Vlad Filat conferința de presă în care a venit cu reacții la acuzațiile fostului său avocat, Igor Popa, făcute miercuri seara în cadrul unei emisiuni televizate. Potrivit lui Filat, acuzațiile lui Popa au legătură directă cu revenirea sa în politică, iar avocatul îi slujește, în continuare, interesele lui Vlad Plahotniuc.

„Am un mesaj pentru Plahotniuc și celor care-l slujesc: să nu irosească energia și resursele și să nu piardă timpul”, a declarat președintele PLDM.

„Acest Igor Popa a fost și este un instrument destul de eficient al lui Plahotniuc. El reprezintă interesele acestuia și ale celor care-i reprezintă interesele aici. Nu vă lăsați înșelați de declarațiile aparent dure ale lui Popa în privința lui Plahotniuc. Este această strategie – dacă nu poți crește tu, coboară-i pe ceilalți. Din această strategie face parte și expresia Cei Doi Vlazi”, a mai spus Filat.

Urmăriți în direct conferința de presă:

Amintim că fostul avocat al lui Vlad Filat, Igor Popa, a făcut miercuri seara mai multe declarații scandaloase despre ex-premierul Filat, la emisiunea Secretele Puterii de la Jurnal TV.

Apărătorul a declarat că Vlad Filat și Vlad Plahotniuc țin legătura și vorbesc la telefon până în ziua de astăzi, iar în perioada în care a stat în penitenciarul nr. 13, ar fi stat ca într-un hotel, iar fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc, se îngrijea ca Filat să petreacă cu prietenii și să primească cadouri de Crăciun în schimbul tăcerii.

Declarațiile avocatului despre fostul său client, ex-premierul Vlad Filat, au provocat un val de indignare în rândul colegilor de breaslă. Mai mulți avocați și-au manifestat indignarea și au criticat dur prestația acestuia la un post de televiziune, făcând referire la Codul Deontologic al avocatului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X