Circa 1000 de persoane au salubrizat sâmbătă Capitala. Regiunile unde s-a făcut curățenie (FOTO)

Autor: , in Social / 26 septembrie, 2020, 17:20

Circa 1000 de oameni au participat la acțiunea de salubrizare a Capitalei, desfășurată sâmbătă, 26 septembrie. Timp de câteva ore, reprezentanții municipalității, ai sectorului asociativ și cetățeni au colectat circa 5000 de saci de deșeuri, informează Primăria municipiului Chișinău.

Municipalitatea aduce mulţumiri cetăţenilor și reprezentanților sectorului asociativ, care s-au implicat activ, alături de angajaţii municipalității, în acţiunea de curăţenie de astăzi.

„Ne exprimăm speranța că efortul echipei din Primărie va fi sprijinit și la acțiunea planificată de municipalitate pentru ziua de sâmbătă, 3 octombrie, de cât mai mulți locuitori ai urbei, pentru salubrizarea și amenajarea orașului în care locuiesc, în preajma Sărbătorii Hramul Orașului”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

Acțiuniule de salubrizare s-au desfășurat în sectorale capitalei pe următoarele adrese: sectorul Botanica: Parcul „Valea Trandafirilor”, sectorul Centru: Parcul „Valea Morilor”, în perimetrul str. Lech Kaczynski, Drumul Viilor, str. Trifan Baltă (str. Academiei/str. Drumul Viilor); sectorul Ciocana: Pădurea-Parc „Râșcani; sectorul Râșcani: parcul din str. Miron Costin/str. Florilor spre str. Studenților și str. Calea Orheiului. În parcul din str. Studenților/str. Alecu Russo, pe tronsonul str. N. Dimo – 3 iazuri (str. M. Costin/str. N. Dimo – scara principală) s-a desfășurat o acțiune comună a preturilor Ciocana și Râșcani; sectorul Buiucani: Pădurea-Parc „Butoiaș”, (intersecția str. N. Costin- Paris), Pădurea-Parc „Butoiaș” (parcarea din fața restaurantului „Butoiaș”, parcul „La Ivor”.

Pe parcursul zilei de sâmbătă, 26 septembrie, în cadrul acțiunii de salubrizare din zonele publice, au fost evacuate 21 de curse de deșeuri.

Măsura organizată de municipalitate s-a desfășurat în contextul campaniei de salubrizare a teritoriului „MAREA CURĂȚENIE”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X