Dodon reacționează la acuzațiile din scrisoarea către comunitatea internațională, expediată de 5 lideri de opoziție

Autor: , in Politic / 26 septembrie, 2020, 17:07

„Președintele Igor Dodon este interesat în participarea a cât mai mulți observatori internaționali, ca aceste alegeri să fie dintre cele mai corecte și transparente din istoria Republicii Moldova”. Este reacția șefului statului, care este acuzat, într-o scrisoarea expediată de liderii a cinci partide de opoziție, de tentative de fraudare a alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie.

Reacția Președinției vine ca urmare a solicitării redacției Cotidianul.MD.

Se întâmplă în contextul în care Igor Dodon și PSRM au fost acuzați că încearcă să fraudeze scrutinul prezidențial din 1 noiembrie.

„Isteria proeuropenilor trădează panica lor în legătură cu faptul că știu că vor pierde alegerile prezidențiale. Falsificarea alegerilor nu poate nicidecum avea loc, cu atât mai mult la secțiile de votare în Rusia, unde vor fi deschise doar 17, comparativ cu 30 doar în Italia. Numărul total al secțiilor de votare în occident, comparativ cu cel din Rusia, este de câteva ori mai mare”, afirmă socialiștii.

Vezi și: „Dodon și PSRM vor să fraudeze alegerile”. Sandu, Usatîi, Țîcu, Chirtoacă și Deliu se adresează comunității internaționale (DOC)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


  • Daca n-ar fi prins prsedintele – agentul de influenta a kremlinului, de zeci de ori cu minciuna ( unde-s sirienii ?), nu sar implica Marchel cu bordelul lui Gundeaev, daca nu sar dovedi in timp ca Dodon si ocolitii sai, numiti sasilisti, sunt niste tradatori, minciunosi, mancurti si corupti( de la furset la baliga) – sar putea lua in atentie declaratiile lor. Nu crede lumea in virginitatea prostituatelor.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X