„S-au împăcat cu ideea eșecului la alegeri”. PSRM, reacție la scrisoarea a 5 lideri de opoziție către partenerii externi

Autor: , in Politic / 26 septembrie, 2020, 16:53

Partidul Socialiștilor nu a întârziat să vină cu o reacție la scrisoarea expediată de Maia Sandu, Renato Usatîi, Dorin Chirtoacă, Tudor Deliu și Octavian Țîcu comunității internaționale, privind presupusele tentative ale lui Igor Dodon și PSRM de fraudare a alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie curent.

„Isteria proeuropenilor trădează panica lor în legătură cu faptul că știu că vor pierde alegerile prezidențiale. Falsificarea alegerilor nu poate nicidecum avea loc, cu atât mai mult la secțiile de votare în Rusia, unde vor fi deschise doar 17, comparativ cu 30 doar în Italia. Numărul total al secțiilor de votare în occident, comparativ cu cel din Rusia, este de câteva ori mai mare”, afirmă socialiștii.

Potrivit reprezentanților PSRM, cât privește votul cetățenilor moldoveni din regiunea transnistreană, regiunea rămâne închisă pentru deplasări până la 1 decembrie.

„PSRM îndeamnă toți participanții la procesul electoral să meargă la întâlniri cu cetățenii, să le explice programul lor electoral, cum văd ei dezvoltarea țării și soluționarea problemelor cetățenilor.

În același timp, îndemnăm observatorii internaționali să atragă atenție la argumente, nu la acuzațiile isterice și false ale celor care s-au împăcat deja cu ideea eșecului la alegeri”, se mai arată în reacția socialiștilor”, se arată în mesajul PSRM.

Vezi și: „Dodon și PSRM vor să fraudeze alegerile”. Sandu, Usatîi, Țîcu, Chirtoacă și Deliu se adresează comunității internaționale (DOC)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


  • Sasilistii sunt asa de prosti si obisnuiti cu practicele lui Plohotniuc ( pe care-l deserveau) – cred ca li se va permite si lor, sa fure voturi, minta, manipuleze, corupa. O sa stea toata lumea cu ochii pe procesul electoral – cunoastem ce tradatori ticalosi si potlogari minciunosi sunteti ! Marchel o sa va faca prohodul 1

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X