Prezidențiale 2020. Năstase: Dodon poate fi dat jos de la putere doar printr-un vot masiv al oamenilor drepţi

Autor: , in Politic / Prezidențiale 2020 / 27 septembrie, 2020, 15:07

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, susține că candidatul independent și liderul neformal al PSRM, Igor Dodon, poate fi învins nu prin plângeri precum că alegerile ar fi deja fraudate, ci printr-un vot masiv al populaţiei.

Candidatul la alegerile prezidențiale al Platformei DA, Andrei Năstase, susține că va lupta prin toate mijloacele legale și democratice împotriva fraudării alegerilor.

Platforma Demnitate și Adevăr consideră că declarațiile și adresările instituțiilor internaționale trebuie însoțite de acțiuni concrete de prevenire și combatere a derapajelor guvernării de la normele democratice și a tentativelor de fraudare a alegerilor.

„Igor Dodon poate fi dat jos de la putere doar printr-un vot masiv al oamenilor drepți, cinstiți și curajoși ai Republicii Moldova. Nu există altă cale, motiv pentru care îi îndemnăm pe toți cetățenii să iasă la vot și să voteze pentru viitorul corect, demn și prosper al nostru, al tuturor”, este opinia expusă de Năstase.

În acest context, Năstase sugerează că partidele de opoziţie nu trebuie să promoveze ideea că Dodon are deja totul organizat.

„Inocularea ideii fatidice precum că alegerile ar fi deja pierdute nu conduc decât la o apatie politică şi, în consecinţă, la absenteismul electoral păgubos pentru ţară. Or, la fel cum prin unitatea şi determinarea noastră i-am învins pe Plahotniuc şi pe Dodon la alegerile din 2018 pentru Chişinău, şi pe Dodon trebuie şi putem să-l învingem prin determinarea, unitatea şi prezenţa noastră masivă la votul din 1 noiembrie 2020”, a adăugat Năstase.

Alegerile prezidențiale urmează să aibă loc la data de 1 noiembrie.

Platforma DA a sensibilizat opinia publică națională și internațională privind pericolul fraudării alegerilor prin…

Publicată de Andrei Nastase pe Duminică, 27 septembrie 2020

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X