IGP

Trei oameni, printre care un bebeluș de doar trei luni, au decedat noaptea trecută în urma unui accident rutier. Potrivit Poliției, două apeluri dramatice la 112 au venit în același minut: unul de la o femeie, care a anunțat oamenii legii că soțul său a urcat la volan în stare de ebrietate și a amenințat-o că se sinucide, și al doilea apel – despre un accident fatal, în preajma satului Corlăteni, raionul Rîșcani. 

Noaptea trecută, la ora 00:05, la Inspectoratul de poliție Bălți al IGP a parvenit apelul telefonic al unei femei din Bălți. Aceasta le-a spus polițiștilor că în urma unui conflict în familie, soţul ei a urcat la volanul unei mașini de marca Skoda Octavia și s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Acesta era în stare de ebrietate și amenința că se va sinucide. 

Exact în același minut, la ora 00:05, Inspectoratul de Poliție Rîșcani al IGP a fost informat despre producerea unui grav accident de circulație, în preajma satului Corlăteni.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că accidentul a avut loc pe traseul M-5, la intrare în satul Corlăteni – un automobil de marcă Skoda Octavia a ieșit pe contrasens și s-a izbit frontal cu o Toyota Auris.

Șoferul Skodei, un bărbat de 33 de ani, a decedat la fața locului. 

Tot în momentul impactului a decedat și conducătorul auto al Toyotei, un tânăr în vârstă de 28 de ani, dar și fetița sa de 3 luni. Soția șoferului și verișorul acesteia, care se aflau în calitate de pasageri, se află sub supravegherea medicilor.

Tot la faţa locului a fost identificat un conducător auto, martor la cele întâmplate. Acesta le-a spus polițiștilor că, până la ciocnirea automobilelor, conducătorul Skodei se deplasa cu viteză din spatele său (direcţia Bălţi spre satul Corlăteni), i-a semnalat din faruri să-i cedeze trecerea, chiar dacă traseul era liber, şi la o distanţă de 400 de metri după efectuarea depăşirii a avut loc impactul.

La moment sunt investigate toate circumstanțele acestui caz.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here