(VIDEO) Membrii CEC examinează înregistrarea lui lgor Dodon în calitate de concurent electoral

Autor: , in Actualitate / Politic / 28 septembrie, 2020, 18:48 Etichete: , ,

Luni, 28 septembrie 2020, a avut loc ședința Comisiei Electorale Centrale (CEC). Pe ordinea de zi au fost incluse trei subiecte, printre care și cererea de înregistrare a lui Igor Dodon în calitate de candidat la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020.

(19:45) Ședința CEC a fost declarată închisă. 

(19:43) Cu 8 voturi pentru, CEC a aprobat proiectul cu privire la cererea de înregistrare a lui Igor Dodon în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, desemnat de către adunarea cetățenilor.

Totodată, a fost aprobat simbolul electoral şi confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală şi a persoanei responsabile de finanţe (trezorierul).

(19:23) Membrii CEC au aprobat proiectul cu privire la rapoartele financiare ale grupurilor de inițiativă constituite în vederea colectării semnăturilor în susținerea candidaților la funcția de Președinte al Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020.

Subiectele de pe ordinea de zi:

  1. Cu privire la rapoartele financiare ale grupurilor de inițiativă constituite în vederea colectării semnăturilor în susținerea candidaților la funcția de Președinte al Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020. Raportor: Maxim Lebedinschi.
  1. Cu privire la cererea de înregistrare lui Igor Dodon în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, desemnat de către adunarea cetățenilor,  a simbolului electoral şi confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală şi a persoanei responsabile de finanţe (trezorierul). Raportor: Sergiu Gurduza.
  1. Pentru modificarea anexei la hotărârea Comisiei Electorale Centrale nr. 4240 din 14 septembrie 2020 „Cu privire la degrevarea de atribuțiile de la locul de muncă permanent și convocarea unor membri ai consiliilor electorale de circumscripție, constituite pentru organizarea și desfășurarea alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie 2020” și privind degrevarea de atribuțiile de la locul de muncă permanent și convocarea unor membri ai consiliilor electorale de nivelul al doilea. Raportor: Dorin Cimil.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X