Iv Ceban/facebook

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a venit cu o replică pentru fostul edil interimar Ruslan Codreanu, după ce ultimul a criticat lucrările de reparație ale străzii Albișoara, astăzi inundată în urma ploilor abundente. Astfel, șefia Capitalei pasează vina pe fostele conduceri ale municipalității privind situația dezastruoasă de pe strada Albișoara după fiecare ploaie și precizează că adăugarea mai multor rețele și curățarea râului sunt unele soluții care ne-ar scăpa de inundații.

„Am inspectat strada şi recunosc, mai avem de lucru. Facem tot posibilul pentru a soluționa problema. Împreună cu responsabilii de la primărie am discut despre acţiunile ce trebuie să le întreprindem în perioada imediat următoare. Pentru „specialiștii” care nu cunosc și au reușit să critice pe rețelele de socializare, gurile de captare de sub podul din bd. Vieru, acestea sunt amplasate mai sus decât nivelul solului, pentru că ultimul strat de asfalt nu a fost turnat”, a scris Ceban pe Facebook.

Citește și: „120 de milioane de lei, spălate la prima ploaie”. Un fost edil al Capitalei acuză „lucrări de mântuială” pe str. Albișoara

Edilul a mai adăugat că strada Albişoara vor fi adăugate 86 de guri de captare a apei pe lângă cele 112 existente şi trei conducte cu diametrul de 500 și 600 mm fiecare, pentru evacuarea apelor pluviale din zonă.

„Precipitaţiile abundente ne-au arătat punctele slabe şi unde trebuie să intervenim pentru a remedia”, a mai scris Ceban menționând că actualmente toate serviciile municipale sunt antrenate în sectoarele Capitalei pentru a lichida consecinţele provocate de ploaie.

Citește și: Chișinău. Ploaia a dat peste cap transportul public: Străzile pe care nu vor circula troleibuzele și schimbările de itinerar

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here