Eden Hazard, în tricoul lui Real Madrid / Foto: Getty Images

Eden Hazard a suferit o nouă accidentare, în urma căreia va sta departe de gazon cel puțin o lună. Pedja Mijatovic, fost jucător și oficial de la Real Madrid, a trimis un avertisment către jucătorul belgian.

Fostul atacant, legitimat la Real la sfârșitul anilor ’90, a declarat, după victoria obținută de trupa lui Zinedine Zidane cu Valladolid, scor 1-0, că Eden Hazard trebuie să demonstreze în acest sezon că merită cele 115.000.000 de euro plătite către Chelsea în urmă cu un an.

Eden Hazard, avertizat de Pedja Mijatovic

„Real Madrid este mult sub potențialul maxim în acest moment, dar e doar începutul sezonului. Probabil este din cauza pauzei scurte dintre sezoane.

Va fi un an foarte important pentru Eden Hazard, ar trebui să fie conștient de lucrul acesta. Real Madrid este un club mare, care nu are timp să aștepte pe nimeni, nici măcar pe Hazard”, a declarat Pedja Mijatovic, potrivit AS, citat de digisport.ro.

Eden Hazard nu a reușit să demonstreze la Real Madrid, din cauza accidentărilor. În stagiunea trecută, fotbalistul belgian a bifat 22 de apariții pe gazon, reușind un gol și șapte pase decisive.

Mijlocașul de bandă a ratat primele două meciuri ale acestui sezon și urma să revină în lot pentru partida cu Real Valladolid, dar s-a accidentat, încă o dată, înaintea meciului. Eden Hazard a suferit o accidentare la piciorul drept și va rata cel puțin cinci jocuri: cu Levante, Cadiz și Barcelona, în campionat, și primele două meciuri din grupele Champions League.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here