(VIDEO) Zeci de persoane continuă să intervină la Comrat, localitate afectată grav de ploile abundente

Autor: , in Social / 1 octombrie, 2020, 12:10

Aproape 90 de persoane, printre care salvatori, polițiști, carabinieri și soldați continuă să intervină în Comrat, oraș afectat de precipitațiile puternice înregistrate marți. Cu ajutorul a 20 de unități de tehnică, aceștia scot nămolul din gospodării sau curăță drumurile înnămolite.

Miercuri, lucrările de lichidare ale consecințelor ploilor au avut loc atât în orașul Comrat, cât și în alte localități din UTA Găgăuzia.

155 de oameni, între care salvatori, polițiști, carabinieri, soldați, dar și reprezentanții autorităților publice locale au pompat apele, dar și au scos nămolul din 27 de gospodării.

Vezi și: 10 familii din Comrat au fost nevoite să-și părăsească locuințele în urma intemperiei. Chicu, în inspecție la costum și în cizme de cauciuc

De asemenea, au fost eliberate de deșeuri 4 fântâni, iar 392 de consumatori au fost reconectați la gazele naturale. La fața locului au intervenit și angajații Serviciului de Intervenție Gaze.

Totalurile au fost făcute aseară, în cadrul unei ședințe la care a participat și conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Ploile din data 29 septembrie au făcut ravagii în sudul țării. Însă cel mai mult a avut de suferit orașul Comrat. 

Citește și: Peste 500 de case din Comrat au rămas fără gaz, după ce o conductă a fost ruptă de inundații 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X