Primăria îndeamnă locuitorii Capitalei să iasă sâmbătă la salubrizarea orașului

Autor: , in Social / 2 octombrie, 2020, 20:47

Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă, 3 octombrie, va fi desfășurată o nouă acțiune de salubrizare a parcurilor, zonelor verzi, curților de blocuri, la care sunt chemați să participe locuitorii orașului.

Evenimentul planificat pentru mâine este cel de-al doilea, cu participarea comunității, în cadrul campaniei de salubrizare de toamnă, desfășurată pe teritoriul municipiului în perioada: 26 septembrie – 26 noiembrie 2020.

Astfel, toți locuitorii urbei, gestionarii fondului locativ, agenţii economici, conducătorii instituţiilor publice sunt îndemnați să facă curat pe teritoriile din preajma blocurilor în care locuiesc și în clădirile pe care le deţin sau în care îşi desfăşoară activitatea, pentru a îmbunătăţi aspectul oraşului în care locuim.

Municipalitatea precizează că pe data de 3 octombrie angajații Aparatului Primăriei, cabinetul Primarului, viceprimarii, șefii de direcții vor salubriza teritoriul zonei verzi din preajma complexului „Muzeul Satului” din sectorul Botanica.

Acțiunea de sâmbătă prevede și colectarea deșeurilor din preajma bazinelor de apă care traversează capitala, precum și a malurilor albiei râului Bâc.

Iată harta adreselor cu acțiunile de salubrizare din 3 octombrie și lista adreselor de intervenție pentru salubrizare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X