(VIDEO) Candidatul Platformei DA, Andrei Năstase, s-a lansat în campania prezidențială în preajma unei biserici

Autor: , in Actualitate / Prezidențiale 2020 / 3 octombrie, 2020, 11:00

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, s-a lansat astăzi în campania electorală pentru scrutinul prezidențial din această toamnă. Evenimentul a avut loc mai mult de o oră în fața bisericii vechi de lemn „Adormirea Maicii Domnului” din Chişinău. În prezența colegilor de partid, dar și a susținătorilor săi, Andrei Năstase a promis să aibă grijă de țară, ca și de familia sa, dacă va ajunge președinte al Republicii Moldova.

„Voi avea grijă de țară cu același drag și sârguință, ca de familia mea, copiii mei și vă spun, aici, atât de aproape de locul în care credința noastră se făptuiește de mii de ani. Din timpurile în care ne-am așezat pe aceste pământuri”, a declarat Andrei Năstase.

Totodată, candidatul Platformei DA a făcut un șir de alte promisiuni, între care oferirea locurilor de muncă, îmbunătățirea condițiilor de studii ale elevilor, studenților, dar și confiscarea averii ilegale a funcționarilor. De asemenea, Năstase susține că îl va înainta la funcția de premier pe Alexandru Slusari, actualul vicepreședinte al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr.

„Viitorul începe astăzi. Ori de câte ori mă gândesc la Moldova de mâine, mă gândesc la o țară, unde dreptatea este dreptatea, iar legea este lege pentru toți. Mă gândesc la o țară în care sunt locuri de muncă corect plătite, iar pensionarii nu sunt umiliți și au pensii care le ajung de la o lună la alta. O țară, unde nimeni, dar absolut nimeni nu trăiește sub pragul sărăciei”, a mai spus Năstase.

Iar secretarul general al Platformei DA, Ion Terguță, a îndemnat oamenii să nu-și dea votul la acest scrutin în funcție de rezultatele sondajelor privind alegerile prezidențiale.

„Avem un candidat determinat, un candidat pe care îl știm ca un luptător. Avenit timpul marilor caractere. Timpul pisicilor blânde, dar și a trădătorilor a trecut. Acum e timpul celor care știu cum trebuie să arate Moldova de mâine. Sunt sigur că unii dintre voi ați citit în ziare și ați văzut la televizor că adversarii noștri au multe puncte în sondaje. Voi nu veți lăsa ca sondajele și experții să vă dicteze ce să faceți și nici să vă spună cum să votați. Voi veți demonstra că Moldova știe să aleagă pentru sine”, a spus secretarul general al Platformei DA, Ion Terguță.

 

Vineri s-au lansat în campania prezidențială candidata PAS, Maia Sandu, cea a partidului ȘOR, Violeta Ivanovcandidatul PLDM, Tudor Deliu, dar și Igor Dodon. De asemenea, pretendentul Partidului Nostru la fotoliul de șef de stat, Renato Usatîi. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X