Scandal monstru la Călărași. Un polițist s-a ales cu degetul rupt, iar altul cu uniforma deteriorată după ce au încercat să rețină un șofer beat

Autor: , in Actualitate / Social / 5 octombrie, 2020, 21:41 Etichete: , , , ,

Scandal cu pumni și țipete într-o localitate din Călărași. Doi polițiști s-au ales cu traume și cu uniforma ruptă și au avut nevoie de întăriri după ce au încercat să rețină un șofer în stare de ebrietate.

Potrivit poliției, incidentul a avut loc în seara de duminică, 4 octombrie, în jurul orei 23:00. Doi angajați ai Inspectoratului de Poliție Călărași, care au încercat să rețină un șofer beat care se deplasa cu mașina pe o stradă din satul Seliștea Nouă, au fost agresați și au avut nevoie ajutorul colegilor.

Șoferul buclucaș s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 39 de ani. Acesta a fost oprit la un control de rutină pentru a fi documentat, însă a opus rezistență și a lovit cu pumnul în față unul dintre oamenii legii. El a continuat să îmbrâncească și să înjure polițiștii ca la ușa cortului. 

Mai mult, unul dintre polițiști s-a ales cu un deget fracturat, fapt confirmat și de expertiza medico-legală, iar al doilea –  cu uniforma deteriorată. 

Din imaginile video prezentate de poliție, se vede cum în timpul reținerii, o femeie, care se prezintă drept soția șoferului, a manifestat un comportament extrem de agresiv, lovind și înjurând polițiștii. Într-un final, acesta a fost urcat în mașina poliției și transportat la Inspectorat pentru documentare.

Informația a fost confirmată pentru Cotidianul de către ofițera de presă al IP Călărași, Cristina Vicol.

sursa video: UNIMEDIA.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X