Echipele FC Liverpool şi Manchester United au suferit înfrângeri umilitoare duminică, în cadrul uneia dintre cele mai surprinzătoare etape din campionatul de fotbal al Angliei.

Deţinătoarea titlului, FC Liverpool, a fost învinsă cu 7-2 în deplasare de formaţia Aston Villa, acesta fiind unul dintre grele mai grele eşecuri înregistrate de „cormorani” sub comanda antrenorului german Juergen Klopp. De menţionat că Liverpool nu a mai încasat şapte goluri în campionat de 57 de ani.

De la învingător s-a remarcat Ollie Watkins, achiziţionat luna trecută de la echipa de ligă secundă Brentford, în schimbul sumei de 28 milioane lire sterline, un record pentru clubul din Birmingham. Acesta a fost autorul unui hat-trick în prima repriză (4, 22, 39), celelalte goluri ale gazdelor fiind înscrise de John McGinn (35), Ross Barkley (55) şi Jack Grealish (66, 75). Pentru oaspeţi a punctat Mohamed Salah (33, 60).

Cealaltă mare surpriză a etapei s-a înregistrat pe stadionul Old Trafford, unde Manchester United a încasat şase goluri (scor 1-6) de la Tottenham Hotspur, echipa fostului său antrenor Jose Mourinho.

United a deschis scorul rapid, în urma unui penalty transformat de Bruno Fernandes (2), însă londonezii au reuşit să marcheze de patru ori până la pauză, prin Tanguiy Ndombele (4), Heung-min Son (7, 37 ) şi Harry Kane (31), în condiţiile în care gazdele au evoluat din minutul 28 în zece jucători, după eliminarea lui Anthony Martial. În repriza secundă, Tottenham a mai înscris de două ori, prin Serge Aurier (51) şi Harry Kane (79 – penalty).

În clasament, după 4 etape, singura echipă cu maximum de puncte este Everton.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here