„Vremurile s-au schimbat”: Reacția PG la cea de-a treia scrisoare publicată de Viorel Morari

Autor: , in Actualitate / Justiție / Politic / 5 octombrie, 2020, 14:03 Etichete: , ,

Procuratura Generală (PG) i-a dat replică fostului șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, care i-a expediat o nouă scrisoare deschisă lui Alexandr Stoianoglo adresându-i mai multe întrebări legate de investigațiile dosarelor de rezonanță, care, în opinia lui Morari, stagnează. Organul de urmărire penală a declarat că „expertiza specialistului principal în falsificarea dosarelor de rezonanță a fost valoroasă în perioada statului capturat”.

„Expertiza specialistului principal în falsificarea dosarului „furtul miliardului” și altor dosare de rezonanță a fost valoroasă în perioada statului capturat, doar că vremurile s-au schimbat”, a declarat procurora Maria Vieru pentru Cotidianul.md.

Vezi și: Viorel Morari îi scrie din nou lui Stoianoglo: „V-a fost mai ușor când ați fost subalternul lui Plahotniuc?”

Amintim că Viorel Morari i-a expediat luni, 5 octombrie, o nouă scrisoare deschisă procurorului general Alexandr Stoianoglo, căruia îi reproșează felul în care decurg mai multe dosare de rezonanță. Morari se referă la acțiunile Procuraturii în dosarele Metalferos, expulzarea profesorilor turci, finanțarea socialiștilor sau dosarul coruperii deputaților.

Este ce de-a treia scrisoare de acest fel a lui Morari, către Stoianoglo. Acesta este în prezent cercetat penal pentru abuz în serviciu și fals în acte publice.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X