„Constipație intelectuală”. Oazu Nantoi, după ce PSRM și-a declarat susținerea pentru Dodon la prezidențiale: Toți știu că e aceeași gașcă

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 6 octombrie, 2020, 22:44

Deputatul fracțiunii PAS, Oazu Nantoi, este de părere că susținerea anunțată de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) pentru candidatul independent Igor Dodon la funcția de președinte, nu este altceva decât „o constipație intelectuală”, iar cetățenii nu sunt interesați de „jocul politic de 5 bănuți”.

Deputatul spune că analizează inclusiv și site-ul PSRM, ținând cont de funcția pe care o deține, iar informațiile publicate sunt „primitive”.

„Faptul că socialiștii își declară susținerea pentru Dodon, aceasta este constipație intelectuală. Dacă vă uitați pe site-ul acestui partid, pentru că eu în calitate de deputat trebuie să mai diger și asemenea substanțe, este un primitivism intelectual îngrozitor. Nu știu de ce lui Dodon i-a trebuit declarația aceasta că este independent, doar toți știu că e aceeași gașcă”, a declarat Oazu Nantoi, în cadrul emisiunii Cotidianul LIVE.

Oazu Nantoi menționează că PSRM și-a declarat susținerea în favoarea lui Igor Dodon pentru a-și justifica implicarea.

„Grație faptului că Blocul ACUM a ajuns în Parlament, Vlad Plahotniuc a fost nevoit să fugă din țară, iar Igor Dodon a încercat să-l facă pe liderul, dar singur s-a compromis. Și nu doar cu acele videouri ku „kulioace” (t.r: sacoșe) și cum îi dicta lui Serghei Iaralov sau indicațiile lui Kozak cum trebuie să fie federalizarea, ambalată în niște cuvinte ca lumea să nu priceapă despre ce este vorba – trădare de patrie”, a adăugat deputatul fracțiunii PAS.

Nantoi spune că zilnic are ocazia de a discuta cu cetățenii și s-a convins că aceștia nu sunt impresionați de jocul politic din țara noastră.

„Faptul că îl criticăm pe Dodon, asta doar amplificăm opinia pe care o produce el. Nu a fost convingător când Dodon a declarat că se retrage din funcția de lider al PSRM deoarece a fost ales șef al statului, nici când s-a declarat candidat independent, dar și nici acum când PSRM a declarat că îl susține. Cetățenii care nu sunt implicați în politică sunt departe de aceste jocuri de 5 bănuți. Oamenii au alte preocupări, alte probleme. Ei nu se lasă impresionați de acest spectacol pe care încearcă să-l monteze Dodon și experții lui în PR”, a conchis Oazu Nantoi.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova își declară susținerea pentru candidatul independent Igor Dodon la funcția de președinte al Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut luni, 6 octombrie, într-un comunicat de presă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X