Igor Popa: Plahotniuc și Dodon comunică. Oligarhul ar urma să revină în Moldova

Autor: , in Actualitate / Politic / 6 octombrie, 2020, 07:28

Vladimir Plahotniuc și președintele Igor Dodon comunică în prezent, iar oligarhul îi transmite că va reveni în Republica Moldova până la sfârșitul acestui an, susține avocatul Igor Popa.

El e declarat luni, în cadrul unei emisiuni de la postul TV 8, că Plahotniuc i-ar fi spus că vorbește cu Igor Dodon în cadrul ultimei discuții pe care a avut-o cu fostul lider PD.

„Ultima dată când l-am văzut pe Plahotniuc, el îmi spunea că comunică cu Igor Dodon. El îmi spunea că are o înțelegere cu Dodon și în scurt timp va veni acasă. Mai spunea că procurorii sunt parțial controlați de el, adică de Plahotniuc. Dădea de înțeles că Stoianoglo este independent și îi face mult rău. Când a venit vorba de Dodon, comunică cu el, că fac un plan, m-a pus pe gânduri. Dacă iarăși se întoarce Plahotniuc, cu ajutorul lui Dodon, asta e trist”, a declarat Popa.

Potrivit lui Popa, aceste dezvăluiri i-au fost făcute de către Plahotniuc în primăvara acestui an.

„Probabil că aici se simte mai bine. Se află în apele lui. E mult mai simplu pentru Plahotniuc să fie aici decât într-o țară unde funcționează legea”, a mai precizat avocatul.

Popa declarase și anterior, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, că Plahotniuc se află într-o strânsă comunicare cu Vlad Filat și că i-a transmis și acestuia că ar urma să vină în Republica Moldova.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *