„Ironia sorții”. Chirtoacă: Campania electorală începe cu testul la COVID-19 (VIDEO)

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Politic / Prezidențiale 2020 / 6 octombrie, 2020, 23:59

Candidatul Blocului electoral UNIREA la alegerile prezidențiale, Dorin Chirtoacă, a dat testul pentru depistarea prezenței virusului COVID-19, astăzi, 6 octombrie, după ce a aflat că unul dintre colegii săi a fost infectat. Rezultatul urmează să îl afle diseară.

UPDATE: Dorin Chirtoacă a prezentat rezultatul la testul pentru COVID-19.

„Rezultatul la testul pentru COVID-19 este negativ. Ne vedem mâine (n.r: 7 octombrie) în fața Parlamentului, într-o conferință de presa, la ora 11:00, pentru a prezenta sloganul și mesajul de campanie”, a anunțat Chirtoacă.

Foto: Facebook, Dorin Chirtoacă

Știrea inițială:

„Aseară târziu (n. r. – 5 octombrie) am aflat că unul dintre colegii noștri cu care am lucrat în perioada de colectare a semnăturilor și, respectiv, prezentarea dosarului la Comisia Electorală Centrală, a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Astfel, în această dimineață (n.r: 6 octombrie) am fost și am dat testul la coronavirus, iar diseară va fi rezultatul”, a declarat Chirtoacă.

Candidatul la prezidențiale menționează că nu are simptome COVID-19.

„Ironia sorții cum s-ar spune. Campania electorală începe cu testul la COVID-19. O să public mesaje online, vedem care va fi rezultatul. Eu nu am simptome, dar, așa este corect în raport cu colegii, cetățenii, cu bunul-simț”, a conchis Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă a fost înregistrat de Comisia Electorală Centrală în calitate de concurent electoral la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de luni, 5 octombrie 2020.

Vezi și: „Votul anti-Dodon trebuie să fie drastic”. Chirtoacă: Dacă CEC greșește când numără 20.000 de semnături, atunci cum va fi cu 1,5-2 milioane de voturi la alegeri?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X