Încă bolnav de Covid-19, Donald Trump vrea să se întoarcă la mitinguri cu zeci de mii de persoane: „Sunt un specimen fizic pefect”

Autor: , in Externe / 8 octombrie, 2020, 22:14

La mai puține de o săptămână de la îmbolnăvirea de Covid-19, președintele Donald Trump spune că nu crede că mai este contagios și că este pregătit să participe la mitinguri de campanie, relatează digi24.ro. 

Președintele american spune că este imun la o altă infecție și a atribut recuperarea sa rapidă faptului că este un „specimen fizic perfect”. În primul său interviu telefonic după externarea de la centrul militar medical Walter Reed, Donald Trump a părut că este ușor răgușit, dar a nsistat că se simte „mai bine decât înainte” și că este pregătit să revină în campanie.

Pentru ca un pacient bolnav să nu mai fie contagios trebuie să treacă cel puțin 10 zile de la apariția primelor simptome și trebuie ca acesta să nu mai fi avut febră pentru o perioadă de 24 de ore dar fără medicație care să reducă starea febrilă.

Anterior, Trump spunea că faptul despre faptul că a fost testat pozitiv: „Este o binecuvântare de la Dumnezeu”.

Președintele american vrea o reluare cât mai rapidă a mitingurilor de campanie în contextul în care sondajele arată un avantaj zdrobitor al contracandidatului său democrat, fostul vicepreședinte Joe Biden. Alegerile prezidențiale americane vor avea loc în data de 3 noiembrie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X