Șapte bărbați, bănuiți de trafic de heroină în proporții deosebit de mari, încătușați de mascații de la Fulger (VIDEO)

Autor: , in Social / 8 octombrie, 2020, 15:45

Șapte bărbați, bănuiți de trafic de droguri în proporții deosebit de mari, au fost prinși și încătușați de mascații de la Fulger. Arestul acestora a fost posibil după ce au vândut unui agent sub acoperire heroină de peste 100 de mii de lei. 

Potrivit Poliției, operațiunea de destructurare a rețelei de traficanți de droguri a fost una amplă și riscantă, întrucât bănuiții obișnuiau să se deplaseze înarmați. 

Suspecții, șapte bărbați originari din Ialoveni și Chișinău, cu vârste cuprinse între 30 și 45 de ani, cu roluri bine determinate, vindeau droguri de tip „Heroină” în proporții deosebit de mari pe teritoriul țării.

„A fost infiltrat un agent de investigație sub acoperire, fiind efectuate achiziții de control și cumpărate, de la suspecți, droguri în proporții deosebit de mari, în valoare estimativă de peste 120.000 lei”, spun reprezentanții Poliției. 

În timpul reținerii, unul dintre figuranți era înarmat, fiind nevoie de implicarea Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger” a Inspectoratului General de Poliție.

Conform legii penale, în cazul în care le va fi demonstrată vinovăția, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la 7 la 15 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X