(VIDEO) Maia Sandu l-a invitat pe Igor Dodon la o dezbatere publică

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 9 octombrie, 2020, 10:32 Etichete: ,

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la alegerile prezidențiale din prima zi a lunii noiembrie, Maia Sandu, l-a chemat pe candidatul independent și susținut de PSRM, Igor Dodon, la o dezbatere publică. 

„În această campanie, toți candidații care vor să schimbe starea de lucruri în Moldova îl au ca oponent pe Igor Dodon. De aceea, îl chem pe candidatul Igor Dodon la o dezbatere publică în perioada 26 – 30 octombrie. Cetățenii au dreptul să cunoască ce a făcut președintele în ultimii 4 ani, să răspundă la întrebările oamenilor cum a gestionat pandemia, ce era în sacoșa luată de la Plahotniuc, de ce nu a oferit ajutor oamenilor în situație de criză”, a declarat lidera PAS într-un mesaj video.

Cotidianul.md a solicitat o reacție de la șefa serviciului de presă a staff-ului lui Igor Dodon, Ludmila Muntean, însă, deocamdată, nu am primit un răspuns privind invitația Maiei Sandu.

Aminitm că în 2016, Igor Dodon și Maia Sandu au luptat în turul II pentru fotoliul de președinte, însă candidata PAS a pierdut în favoarea candidatului PSRM, Igor Dodon, înregistrând un scor de 47,89%, în timp ce contracandidatul său a acumulat 52,11%.

Pentru alegerile din 1 noiembrie curent, CEC a înregistrat în cursa electorală opt concurenţi electorali: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Igor Dodon, Violeta Ivanov, Maia Sandu, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X