(FOTO) A fost desemnată compania care va livra 100 de autobuze Chișinăului. Detalii despre preț, garanție și deservire

Autor: , in Actualitate / Economic / Social / 10 octombrie, 2020, 16:14

Primăria municipiului Chișinău informează că grupul de lucru din cadrul municipalității, responsabil de evaluarea ofertelor licitației privind achiziționarea lotului de 100 de autobuze pentru capitală, a desemnat ofertantul câștigător. Astfel, compania producătoare „ISUZU Anadolu Otomotiv Sanazii ve Ticaret”, va livra unitățile de transport pentru municipiul Chișinău.

Aceasta a oferit prețul de 156.400 dolari pentru o unitate de transport, echivalentul a 132.300 euro. De asemenea, compania câștigătoare a oferit garanție de 5 ani pentru lotul de autobuze – se arată într-un comunicat al Primăriie.

Potrivit municipalității, criteriul de bază de care a ținut cont Grupul de lucru la alegerea ofertantului, a fost raportul calitate – preț, propus de producător, precum era stipulat în caietul de sarcini.

Primarul general, Ion Ceban, a menționat că membrii grupului de lucru au votat unanim pentru oferta propusă de Compania ISUZU, care a fost selectată din mai mulți producători: MAZ, BMC, ISUZU, OTOKAR.

Ceban a precizat că autobuzele care vor circula în Chișinău vor fi de culoarea albastru celest.

Pe perioada de garanție, producătorul își asumă responsabilitatea să asigure gratuit deservirea autobuzelor conform tuturor normativelor: serviciul schimb de uleiuri, lubrefianți, filtre, centuri, deservirea aparatelor de aer condiționat, alte piese și materiale consumabile necesare.

Amintim că municipalitatea a lansat la finele lunii iulie curent concursul public privind achiziționarea a 100 de autobuze pentru îmbunătățirea serviciului municipal de transport pasageri. Suma prevăzută pentru lotul de unități noi este de 270 milioane de lei. Deschiderea ofertelor licitației a avut loc la 10 septembrie curent.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X