(VIDEO) Năstase a sunat-o pe Dumbrăveanu pentru a o întreba despre posibilitatea anulării scrutinului de la Hîncești

Autor: , in Politic / 10 octombrie, 2020, 12:07

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a sunat-o pe ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, întrebând-o despre posibilitatea anulării alegerilor parlamentare de pe circumscripția Hîncești, care au avut loc în luna martie curent pe fondul răspândirii noului coronavirus în Republica Moldova.

Informația a fost confirmată de Viorica Dumbrăveanu, invitată la emisiunea „Puterea a Patra” de la N4.

„Da, cu adevărat am fost apelată de Andrei Năstase şi am fost întrebată în contextul anulării scrutinului electoral. Deci, noi am menţionat atunci ce măsuri s-au întreprins, nimeni nu a insistat pe anulare. Din punct de vedere al sănătăţii publice, noi am spus care sunt rezultatele. Dacă vă aduceţi aminte, noi nu am avut o distorsionare atunci a situaţiei epidemiologice, anume din considerentul că s-au respectat întocmai toate recomandările”, a spus Viorica Dumbrăveanu.

Platforma DA a reacționat pe Facebook la declarația ministrei.

„Atunci (n. r. – în preajma scrutinului) s-a vehiculat intens ideea că nimeni dintre politicieni nu a cerut amânarea alegerilor pe motivul situației epidemiologice dezastruoase. Iată că adevărul a ieșit la suprafață – candidatul Platformei DA la prezidențiale a fost singurul care a făcut-o”, se arată într-o postare a formațiunii.

Amintim că scrutinul parlamentar de pe circumscripția Hîncești a avut loc pe data de 15 martie curent. Rezultatul votării l-au adus în Legislativ pe candidatul Partidului Socialiștilor, Ștefan Gațcan.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X