Grav accident la Fălești. Trei tineri și două minore au ajuns la spital, după ce s-au rostogolit cu mașina într-un șanț

Autor: , in Actualitate / Social / 11 octombrie, 2020, 13:58 Etichete: ,

Cinci persoane, printre care două minore, au ajuns la spital cu diferite traumatisme după ce mașina în care se deplasau s-a izbit violent de o plită de beton de pe marginea drumului. Accidentul a avut loc în seara de sâmbătă, 10 octombrie, la ieșirea din orașul Fălești.

Potrivit Poliției, Serviciul de Gardă al IP Fălești a fost alertat la ora 22:10, precum că pe traseul R-16 la ieșirea din orașul Fălești, în direcția spre municipiul Bălți, a avut loc un accident rutier, cu 

Polițiștii din cadrul IP Fălești care s-au deplasat la fața locului au constatat că în accident a fost implicat un automobil de model Audi 100, în care se deplasau cinci persoane. 

Potrivit concluziilor preliminare, șoferul de 19 ani ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit violent cu mașina în plita de beton a unui șanț de scurgere de pe marginea drumului. În urma impactului, mașina s-a rostogolit de mai multe ori, ajungând în șanț, iar cele cinci persoane, printre care două minore, au fost transportați de urgență la spitalul municipal din Bălți, cu diferite traumatisme. 

În accident au avut de suferit două minore de 16 și 13 ani, precum și trei tineri 18, 19 și 21 de ani, inclusiv șoferul. 

Șoferul automobilului a fost testat alcoolscopic, ceea ce a demonstrat faptul că acesta nu consumase alcool înainte de a urca la volan. 

Alte circumstanțe se stabilesc.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X