Usatîi anunță că va merge la dezbateri doar cu Dodon și Sandu; Cu Năstase, „doar dacă ajunge la 5%”

Autor: , in Politic / 11 octombrie, 2020, 11:05

Renato Usatîi a anunțat că va refuza să mai meargă la dezbaterile electorale cu participarea candidaților la funcția de președinte al Republicii Moldova, dacă în cadrul acestora nu vor participa Maia Sandu sau Igor Dodon.

Usatîi a anunțat că a refuzat să meargă sâmbătă la o rundă de dezbateri organizată de trustul controlat de Vladimir Plahotniuc, la care mai urmau să participe concurenții electorali Violeta Ivanov, Tudor Deliu și Octavian Țîcu.

„Mulțumesc pentru invitație, dar nu voi merge în studiou alături de contracandidații care luptă între ei pentru 1% sau 2% din voturi. Eu sunt gata la o dezbatere cu argumente și idei la care să participe Maia Sandu și Igor Dodon. Dacă sondajele reale vor arăta că Năstase trece pragul de 5%, posibil să merg să discut și cu el, dar deocamdată, are doar 4 la sută. Între timp, îmi continui vizitele în țară, la care discut cu cetățenii ca să le aflu toate problemele și să le spun cum văd eu soluționarea lor!”, a scris Usatîi pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Igor Dodon a anunțat că nu va participa deloc la dezbaterile electorale din turul I. În același timp, Maia Sandu și Andrei Năstase și-au delegat până acum doar reprezentanți în cadrul dezbaterilor cu ceilalți concurenți electorali.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X