Tragedie la Tighina: Doi bărbați au murit într-un incendiu provocat de o țigară nestinsă

Autor: , in Social / 12 octombrie, 2020, 16:23 Etichete: , ,

Doi bărbați, dintre care unul deocamdată nu a fost identificat, au murit în noaptea de 11 spre 12 octombrie într-o locuință din orașul Tighina. Tragedia s-a produs aproximativ la ora 04:00 dimineața, pompierii fiind alertați de vecinii de bloc care s-au plâns de fum dens venit de la un apartament de la etajul 1 al blocului. 

Potrivit presei locale, pompierii care au ajuns la fața locului au spart un geam pentru a intra în apartament, întrucât ușa era încuiată. La fața locului, aceștia au găsit două cadavre.

Potrivit pompierilor, incendiul ar fi pornit de la o țigară nestinsă căzută pe o canapea dintr-o anexă a apartamentului. Pe canapea a fost descoperit cadavrul carbonizat al unui bărbat, care a rămas neidentificat deocamdată. 

A doua victimă a fost descoperit în dormitor. Corpul neînsuflețit s-a dovedit a fi a unui bărbat de 51 de ani, o rudă a proprietarilor apartamentului, care nu locuiesc în oraș de mai mulți ani.

Incendiul a distrus o suprafață de aproximativ 5 metri din apartament, însă fumul dens a fost fatal pentru bărbatul de 51 de ani.

De asemenea, în locuință au fost găsite mai multe sticle de băuturi alcoolice, semn că victimele au consumat vodka în ajunul tragediei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X