Un autobuz de pe ruta Chișinău-Moscova, cu 37 de persoane la bord, s-a răsturnat în Ucraina

Autor: , in Actualitate / Externe / Social / 12 octombrie, 2020, 21:56 Etichete: , , ,

Un autobuz de pe ruta Chișinău-Moscova, cu 37 de oameni la bord, s-a răsturnat în apropierea satului Gorai, din raionul Murovani Kurilivți, regiunea Vinnița. Accidentul a avut loc în seara de duminică, în jurul orei 18:40, informează serviciul de presă al Poliției ucrainene.  

Potrivit informațiilor preliminare, șoferul de 54 de ani al autobuzului de marcă SETRA, care circula pe ruta Chișinău-Moscova, a pierdut controlul asupra vehiculului pe o porțiune de drum pe care se efectuează lucrări de reparații, ceea ce a provocat răsturnarea autobuzului. 

Totul s-a întâmplat pe autostrada Moghilev-Podolsk-Jitomir-Vistupovici.

Potrivit autorităților ucrainene, în autobuz erau 35 de pasageri și doi șoferi. În urma accidentului a fost rănit un cetățean al Federației Ruse, în vârstă de 57 de ani. 

vn.npu.gov.ua
vn.npu.gov.ua 

Polițiștii ucraineni au inițiat o procedură penală, conform prevederilor Codului penal al Ucrainei cu privire la încălcarea normelor de siguranță a circulației sau operarea transportului de către persoanele care conduc vehicule, iar șoferul, în cazul în care va fi găsit vinovat de producerea accidentului, riscă până la 3 ani de închisoare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X