(VIDEO) Caz revoltător în Capitală. Un bărbat a omorât un cățel aruncându-l de la etajul patru al unui bloc din sectorul Buiucani

Autor: , in Social / 13 octombrie, 2020, 17:21 Etichete: , , ,

Un bărbat de 36 de ani este cercetat de Poliție după ce a omorât un pui de câine, aruncândul de la etajul patru al unui bloc din sectorul Buiucani al Capitalei. Incidentl s-a produs marți, 13 octombrie, în prima jumătate a zilei.

Cei care au alertat Poliția au fost vecinii. Aceștia au telefonat la 112 în jurul orei 11:00 și au comunicat că un bărbat a aruncat un cățel de la geamul unui apartament amplasat la etajul patru al unui bloc de pe strada Ion și Doina Aldea Teodorovici, din Chișinău.

Unul dintre vecini a plasat un video de la fața locului, în care se vede cum suspectul a ieșit din bloc cu o pungă neagră și a încercat să ridice de jos corpul neînsuflețit al cățelului, însă nu a fost lăsat de o angajată ANSA.

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a stabilit identitatea bărbatului bănuit de rele tratamente față de animale. Acesta are 36 de ani și închiriază apartamentul de la geamul căruia a fost aruncat cățelușul. Acesta era vizibil în stare de ebrietate. vizual acesta se afla în stare de libertate.

Cazul a fost înregistrat, iar suspectul a fost transportat de angajații poliției la expertiză, pentru a stabili cu exactitate gradul de alcoolemie.

Polițiștii IP Buiucani urmează să ia o hotărâre în privința lui conform legislației.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X