O mașină retro, fabricată în anii ‘60, confiscată la vama Leușeni. Automobilul urma să ajungă în Polonia

Autor: , in Auto / Social / 14 octombrie, 2020, 16:58 Etichete:

Un moldovean a pornit la drum spre Polonia, pentru a transporta o mașină retro, dar planurile i-au fost date peste cap de polițiștii de frontieră din punctul de trecere Leușeni, care au depistat nereguli în actele autoturismului.

Incidentul a fost înregistrat în seara zilei de marți, 13 octombrie, pe sensul de ieșire din țară.

Pentru autorizarea trecerii frontierei de stat s-a prezentat un bărbat de 40 de ani, domiciliat în raionul Criuleni. Acesta era la volanul unui Mercedes, și transporta, pe o platformă, un automobil de model GAZ 21, fabricat în 1963.

În timpul verificărilor de rigoare, polițiștii de frontieră au observat că numărul caroseriei autoturismului nu coincide cu cel din certificatul de înmatriculare provizoriu. La audieri ,conaționalul a declarat că și-a luat angajamentul doar de a transporta acest automobil în Polonia, contra unei sume de bani. În ceea ce privește neregulile depistate – nu este la curent.

Polițiștii de frontieră din Direcția regională VEST efectuează cercetări pe marginea acestui incident și s-a dispus realizarea unei expertize tehnice. Între timp vehiculul a fost indisponibilizat pe teritoriul SPF Leușeni – 2 până la finalizarea anchetei. 

border.gov.md
border.gov.md
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X