Doi deputați „Pro Moldova” o susțin pe candidata Partidului „Șor” la scrutinul prezidențial

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 14 octombrie, 2020, 14:16

Deputații „Pro Moldova”, Corneliu Padnevici și Gheorghe Brașovschi, o vor susține pe aspiranta Partidului „Șor” la funcția de președinte al Republicii Moldova. Cei doi aleși ai poporului au făcut anunțul pe paginile lor de facebook, unde au precizat că sunt nevoiți să facă asta, deoarece candidatul formațiunii politice din care fac parte, adică Andrian Candu a fost eliminat ilegal din cursa prezidențială.

„În această campanie electorală am ajuns în situația să fac alegerea cui să ofer votul meu. În condițiile în care guvernarea a călcat în picioare expresia voinței a mii de oameni și l-a eliminat ilegal pe Andrian Candu, candidatul Partidului PRO MOLDOVA din cursa prezidențială, trebuie să aleg dintre concurenții rămași. Opțiunea mea este pentru candidatul pe care îl cunosc personal, de capacitățile căruia sunt sigur și am avut ocazia să mă conving de faptul că pune preț pe fapte. Am decis că voi vota pentru doamna Violeta Ivanov. Voi susține candidatul pe care îl cunosc bine”, a scris Corneliu Padnevici.

Și Gheorghe Brașovschi declară că Violeta Ivanov are calitățile necesare pentru a ocupa fotoliul de șef de stat.

”O cunosc pe dna Violeta Ivanov de mai mult timp. Am fost colegi si am lucrat cot la cot pentru a face lucruri bune pentru Sângerei. Mare păcat că actuala guvernare într-un mod atât de abuziv a eliminat candidatul Pro Moldova din alegeri. Ar fi fost un bun presedinte dl Candu. Dar in conditiile in care nu avem propriul candidat ar fi pacat ca voturile alegatorilor de bună credintă să fie irosite. Consider ca dna Ivanov are calitatile necesare, este un bun profesionist si o voi sustine la alegerile din 1 Noiembrie 2020”, a menționat  Gheorghe  Brașovschi.

Marți, candidata Partidului  „Șor” la funcția de președinte al Republicii Moldova, Violeta Ivanov, le-a solicitat membrilor și simpatizanților PDM, PCRM și „Pro Moldova” s-o susțină în campania electorală.

Citește și: Reacțiile reprezentanților PDM, PCRM și „Pro Moldova” la îndemnul candidatei Partidului „Șor” de a o susține la prezidențiale

Violeta Ivanov a și fost membră a două dintre celei trei partide cărora le-a cerut susținerea.

Din PCRM a plecat la sfârșitul anului 2015, pentru a-l susține pe Vladimir Plahotniuc în încercarea sa de a ajunge premier, iar în 2020 a părăsit PDM-ul, în favoarea Partidului „Șor”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X