Andrian Candu, despre deputații „Pro Moldova”, care o susțin pe Violeta Ivanov la prezidențiale: E opinia lor personală, nu a partidului

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 15 octombrie, 2020, 20:54

Cei patru deputați „Pro Moldova”, care și-au anunțat susținerea pentru aspiranta partidului „Șor” la fotoliul de șef de stat, Violeta Ivanov, și-au exprimat opinia personală, ci nu a partidului din care fac parte. Declarația a fost făcută de către liderul „Pro Moldova”, Andrian Candu, în cadrul unei emisiuni difuzate de postul Jurnal TV. Totodată, Candu a negat faptul că a dat astăzi indicații membrilor formațiunii politice pe care o conduce să o susțină pe Violeta Ivanov la alegerile prezidențiale.

Andrian Candu a mai menționat că partidul urmează să decidă pe care dintre aspiranți la fotoliul de președinte al Republicii Moldova îl va susține și va anunța mai târziu acest lucru.

În ultimele două zile, patru deputați „Pro Moldova” au anunțat că o vor susține pe Violeta Ivanov la scrutinul din 1 noiembrie.

Este vorba de Corneliu Padnevici, Gheorghe Brașovschi, Sergiu Sîrbu și Grigore Repeșciuc.

Vezi și: Sergiu Sîrbu își susține fosta colegă de partid Violeta Ivanov la alegerile prezidențiale: Restul candidaților se feresc de noi

Încă un deputat „Pro Moldova” își anunță sprijinul pentru Violeta Ivanov. Declarația partidului: „Oricine, numai nu Dodon”

Doi deputați „Pro Moldova” o susțin pe candidata Partidului „Șor” la scrutinul prezidențial

Marți, 13 octombrie, candidata Partidului „Șor” la funcția de președinte al Republicii Moldova, Violeta Ivanov, le-a solicitat membrilor și simpatizanților PDM, PCRM și Pro Moldova s-o susțină în campania electorală.

Citește și: Reacțiile reprezentanților PDM, PCRM și „Pro Moldova” la îndemnul candidatei Partidului „Șor” de a o susține la prezidențiale.

Luna trecută, Comisia Electorală Centrală a refuzat înregistrarea liderului „Pro Moldova”, Andrian Candu, în cursa electorală.

CEC a anunțat că a luat această decizie pentru că în listele cu semnături adunate în susținerea lui Candu au fost depistate mai multe încălcări.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


  • Oare numai eu am simtit o repulsie la limita vomei, urmarindul pe fatarnicul, ipocritul si perfidul Candu? ( de parca l-am vazut pe Putin). Un specimen, care astazi are tupeul unei curve sa vorbeasca de moralitate si sinceritate, se lamenta in Parlament si o acuza pe M.Sandu de tradarea Patriei, pentru acceptarea a unui bilet de avion.Cu asa politicieni ticalosi, cinici si scarbosi – RM n-are viitor!

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X