Răspunsul lui Filip la solicitarea Violetei Ivanov privind sprijinul la prezidențiale: „Să contezi pe voturile celor care i-ai trădat este stupiditate”

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 15 octombrie, 2020, 22:46

Candidata Partidului „Șor”, Violeta Ivanov, nu va avea sprijinul foștilor săi colegi, membrii formațiunii democrate, la alegerile prezidențiale. Asigurarea vine de la liderul Partidului Democrat, Pavel Filip. Într-o emisiune difuzată de postul TV N4, Filip a declarat că Ivanov nu va primi voturile, pentru că i-a trădat, atunci când a părăsit rândurile PDM în favoarea Partidului „Șor”, care ar fi condus de către unul dintre principalii actori ai furtului miliardului.

„Toți cunosc în ce circumstanțe a plecat și nu trebuie să se ascundă după valori foarte mari. De aceea, nu poate conta pe voturile membrilor Partidului Democrat. Să contezi pe voturile celor care i-ai trădat și să contezi pe voturile celor care au avut de suferit, de fapt, din cauza formațiunii politice, unde te afli astăzi, cred că este stupiditate”, a declarat Pavel Filip.

Și liderul PCRM, Vladimir Voronin, a criticat-o pe Violeta Ivanov și a declarat că nu o va susține la scrutinul prezidențial.

În ultimele zile, patru deputați „Pro Moldova” și-au anunțat susținerea pentru candidata Partidului „Șor” la alegerile prezidențiale.

Președintele „Pro Moldova”, Andrian Candu, însă susține că aceasta este opinia lor personală, nu a partidului. 

Marți, 13 octombrie, candidata Partidului „Șor” la funcția de președinte al Republicii Moldova, Violeta Ivanov, le-a solicitat membrilor și simpatizanților PDM, PCRM și Pro Moldova s-o susțină în campania electorală.

Ivanov a și fost membră a două dintre celei trei partide cărora le-a solicitat susținerea. Din PCRM a plecat la sfârșitul anului 2015, pentru a-l susține pe Vladimir Plahotniuc în încercarea sa de a ajunge premier, iar în 2020 a părăsit PD-ul, în favoarea Partidului „Șor”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


  • Filip ! Rid si cainii de voi !! Tu, care dizolvai Parlamentul, la ordinul lui Plohotniuc si tipai: Dodon -Iuda, astazi i-i lingi fundul kuliokarului – o acuzi pe „usuratica”Ivanov de tradare ? Voi toti sunteti niste lepadaturi imorale, corupte si spurcare !

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X