Sandu contrazice teoria lui Năstase: Toate măsurătorile noastre arată că noi vom câștiga aceste alegeri

Autor: , in Actualitate / Politic / 15 octombrie, 2020, 13:44

Măsurătorile de care dispune PAS ar arăta că învingător în scrutinul prezidențial ar urma să fie candidatul acestui partid. O spune Maia Sandu, președinta formațiunii și candidată la algerile din 1 noiembrie. Declarația vine în contextul unui apel al candidatului Platformei DA, Andrei Năstase, care i-a cerut Maiei Sandu să se retragă, întrucât sondajele de care ar dispune el ar arăta că aceasta ar pierde în fața lui Igor Dodon.

Întrebată, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, cum comentează rezultatele sondajelor din ultima perioadă, Maia Sandu a spus: „Toate măsurătorile noastre și discuțiile pe care le avem cu oamenii, mă rog, la nivel de percepție arată că noi vom câștiga aceste alegeri, chiar și fără votul diasporei”.

„Votul diasporei nu este cuprins în sondaje, pentru că nu sunt intervievați. Deci, votul diasporei va crește această diferență în favoarea noastră”, a adăugat Sandu.

Interviul a apărut la câteva ore după ce Andrei Năstase i-a cerut Maiei Sandu să se retragă din cursa electorală și să-l sprijine pe el în alegeri.

„Studiile arată că sunt singurul candidat care îl poate învinge în turul II pe Dodon. Solicităm PAS revenirea în Blocul ACUM și stabilirea unei liste comune în vederea alegerilor anticipate. Îi cer doamnei Sandu să renunțe la cursa electorală, care, conform tuturor analizelor, ar pierde-o în fața lui Dodon”, declara Andrei Năstase.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X