(VIDEO) Reacția lui Voronin la solicitarea Violetei Ivanov, de a o susține în alegeri: „A fost cea mai primitivă”

Autor: , in Actualitate / Politic / 15 octombrie, 2020, 10:24

Violeta Ivanov, candidata Partidului ȘOR la funcția de președinte al Republicii Moldova, nu se va bucura de susținerea PCRM în cadrul alegerilor prezidențiale. Vladimir Voronin, liderul formațiunii, a criticat-o vehement pe Ivanov și susține că aceasta nu merită votată.

Voronin a declarat miercuri, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, că membrii și simpatizanții PCRM nu o vor vota pe Ivanov.

„Ea (Violeta Ivanov) din echipa noastră a fost cea mai primitivă. Trebuiau fugărite aceste tipuri de Ivanova și alți trădători. Dar eu doar pentru a păstra echipa i-am ținut în partid”, a declarat Voronin.

Liderul PCRM a acuzat-o de trădare și incompetență pe candidata Partidului ȘOR.

„Toți vorbesc că sunt supărat, că m-a trădat. Ea nu m-a trădat pe mine, a trădat Republica Moldova și alegătorii care ne-au votat. Când transfugii au plecat de la PCRM în PDM ei l-au trădat nu doar pe Voronin, dar și pe sutele de mii de alegători care ne-au votat pe noi”, a mai spus Voronin.

Candidata Partidului ȘOR la funcția de președinte al Republicii Moldova, Violeta Ivanov, le-a solicitat membrilor și simpatizanților Partidului Democrat, Partidului Comuniștilor și Partidului Pro Moldova, s-o susțină în campania electorală.

Până acum au dat curs solicitării doar trei deputați din cadrul Pro Moldova.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X