Apple anunță că noile modele de iPhone nu vor mai avea în cutie căștile și încărcător

Autor: , in IT/Ştiinţă / 16 octombrie, 2020, 10:04 Etichete: , ,

Compania Apple a anunțat joi că va scoate căștile EarPod cu fir și încărcătoarele din cutiile noilor iPhone. Apple argumentează că în spatele deciziei este reducerea emisiilor de carbon, informează The Verge

Singurul accesoriu pe care îl vor primi cumpărătorii este un cablu USB-C/Lightning. Restul, vor fi cumpărate separat de utilizatori. 

Din fericire, Apple ieftinit restul accesoriilor. Un set de EarPod-uri cu un conector Lightning au fost ieftinite cu 10 dolari și costă acum 19 dolari. Apple a introdus, de asemenea, un nou adaptor de alimentare de 20 de Watt de 19 dolari și a renunțat la adaptorul mai vechi de 18 WATT, care costa 29 de dolari. 

La prezentarea noilor telefoane, care a avut loc joi, 15 octombrie, s-a creat impresia că schimbările vor afecta doar noile modele de iPhone – iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și 12 Pro Max.

Dar, mai mulți utilizatori Apple au notat că și vechile modele de iPhone se vor vinde fără adaptor și căști. Potrivit site-ului Apple, este vorba, pe lângă patru produse noi, despre a doua generație de iPhone SE, iPhone 11 și iPhone Xr.

Amintim că la începutul săptămânii, Apple a prezentat seria iPhone 12, care este mai numeroasă ca oricând. Seria iPhone 12 este compusă din următoarele modele: iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro şi iPhone 12 Pro Max. Cele patru diferă prin dimensiunea ecranului, performanţa chipset-ului şi a camerei foto, existenţa ori lipsa anumitor facilităţi precum şi preţul. Prețul de pornire pentru iPhone 12 este de 799 dolari și pentru iPhone 12 mini – 699 dolari.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X